Tarih: 04 Haziran 2017

Tarih: 04-05- 06-07- 08 Haziran 2017

Faaliyet Yeri: Aladağlar, Niğde

Hava durumu: 05-06- 07 Haziran Gündüz Güneşli ve Rüzgarlı – Gece Soğuk 08 Haziran Gündüz Güneşli

Ekip: Serkan Mazlum – i. Burak Aydın – Yunus Emre Özcan- Fatih Yakuş – Ersel Yüksel – Mizgin Boral –Hüseyin Burak – Armağan Saygılı – Hümeyra Bali – Tuğba Gergin

Faaliyet Ulaşım: Çamardı minibüsü (Kişi başı 12 tl) Salim Abi Tel: 0 536 365 65 41

Kamp Yeri: Obayeri, Aladağlar

04 Haziran Pazar

Saat 18.30 ‘da Bursa Terminalde buluşup saat 19.00’daki Niğde otobüsüne binerek yola çıktık.

05 Haziran Pazartesi

05.35’te Niğde Terminalinde inip eski terminale gitmek için servis kullandık. 05.55’te eski terminale ulaştık ve eski terminaldeki İpek Kelle’de çorba içtik(4TL). Saat 06.40’ta Çamardı minibüsü ile saat 08.15’te Çukurbağ Köyüne Salim abinin (Ulaşım için bize yardımcı oldu.) evine ulaştık. 09.00’da Salim abinin evinden yola çıkarak 10.40’ta Arpalık Mevkine vardık. Son hazırlıkları yaptıktan sonra 11.10’da kamp kuracağımız Obayerine doğru yola çıktık. Cimbar vadisinden geçerek 15.00’da Obayerine ulaştık. Kamp alanına vardığımızda keşke krampon getirseydik diye düşünmeden edemedik. Yaz faaliyetine göre fazla kar olduğundan dolayı doğu çarşağından Demirkazık planını ve Küçük Demirkazıktaki geneleksel rota planını iptal etmek zorunda kaldık. Yemek yedikten ve dinlendikten sonra saat 20.30’da sabah zirve denemesi için uyuduk.

06 Haziran Salı

04.30’da uyanıp yemek yedikten sonra son hazırlıklarımızı yaparak tüm ekip Davlumbaz zirve

denemesi için 06.00’da yola koyulduk. 07.20’de mola verdik ve 07.45’te tekrar yola çıkarak saat

08.35’te zirveye ulaştık. Saat 10.15’e kadar zirvede kalıp dönüşe başladık ve 11.30’da tekrar kamp alanına ulaştık. Günün geri kalanını kamp alanında dinlenerek geçirdik.

07 Haziran Çarşamba

04.30’da uyanıp Yıldıkbatı zirvesi için yemek yiyip ve hazırlıklarımızı tamamladık. Saat 06.00’da Serkan Mazlum(L), Fatih Yakuş, Mizgin Boral, Tuba Gergin, Hüseyin Burak ve Armağan Saygılı ekip olarak yola koyulduk. Havanın sabah saatinde sisli olmasından dolayı 07.05’te mola vererek havanın açılmasını bekledik ve havanın açılmasıyla tekrar yola devam ettik. Saat 08.15’te Yıldızbatı zirvesine ulaştık.08.55’te kamp alanına dönüşe geçtik. 10.20’de kamp alanına ulaştık ve yemek yiyip biraz dinlenmenin ardından saat 13.00’da kamp alanını değiştirmek üzere toplanıp Obayerinden ayrıldık. 14.30’da Arpalık mevkinde mola verdikten sonra 15.30’da Sokulupınara ulaşarak kampı kurduk. Günü burada geçirdikten sonra uyuduk.

08 Haziran Perşembe

Sabah 07.00’da uyarak kahvaltı edip  kamp alanını topladık. 09.30’da Salim abi geri dönüş için

Sokulupınardan bizi aldı ve Çukurbağ köyüne doğru yola çıktık. Saat 12.00’da Salim abinin evinden ayrılarak Niğde minibüsü ile eski terminale vardık. Akşam saat 19.00 otobüsü ile Bursaya dönüşe geçtik.

09 Haziran Cuma

05.30’da Bursa Teminaline vardık.

0 yorum

Bir yanıt yazın